Landhuizen in ‘natuurlijk’ Dordrecht

Landelijk karakter

In het ontworpen landschap komen landhuizen met een landelijk karakter. De uitstraling is landelijk, stoer, robuust en functioneel en de woningen hebben alle grote kappen. De 38 landhuizen in de boomgaard zijn in harmonie met de omgeving en de natuur. Je kunt kiezen uit vier woningtypes: een hypermoderne schuurwoning, een robuust landhuis grande, een eigenzinnig landhuis midi of een romantisch half vrijstaand landhuis. Het beeldkwaliteitsplan bewaakt hiermee de ‘eenheid in verscheidenheid’ bij het bouwen van de woningen.

tekst suikerbiet en sushi

Infinity garden

Vanuit je woning heb je zicht op de diepe groene voortuinen en de vele doorkijkjes naar het achterliggende landschap en de naastgelegen groene gebieden. De tuinen van de woningen zijn direct verbonden met het landschap. Hierdoor ontstaat de 'infinity garden' met lange zichtlijnen vanuit je woning richting landschap en groen. Op karakteristieke plekken in het gebied worden monumentale bomen geplant. Er zijn nergens strakke en harde overgangen. Verder zorgen de zachte bermen en open verhardingen voor een goede waterinfiltratie.

AM geeft met Louisa’s Weelde invulling één van haar kernthema’s ‘Gelukkig leven’. In Louisa’s Weelde creëren we ruimte om niet alleen te wonen, maar ook te ontspannen. De omgeving is daarbij belangrijk; je woont enerzijds dichtbij de stad met haar dynamiek en alle voorzieningen binnen handbereik en anderzijds aan de polder en bij de natuur waar je rust vindt. Je hebt zelf de regie in handen voor de balans. En de juiste balans bepaalt jouw geluk. ‘Gelukkig leven’ is één van de vijf kernthema’s aan de hand waarvan AM invulling geeft aan haar missie. Wil je meer weten over de kernthema’s die ons inspireren bij onze missie? Lees hier verder.

Louisa's Weelde, wonen tussen Suikerbiet en Sushi

Contactpersonen Louisa's Weelde

André Attasio
Verkoopmanager

André Attasio