Landhuizen in ‘natuurlijk’ Dordrecht

In Louisa’s Weelde komen 51 landhuizen – 41 vrijstaand en 10 twee-onder-een-kap – op drie verschillende erven: Boomgaard, Eiland en Erf. Louisa’s Weelde grenst aan de oostkant aan het Wilgenwendepark en aan de westkant zijn de woningen omgeven door water, boomgaarden en veel groen. Door Louisa’s Weelde loopt een fiets-/wandelpad. Alle landhuizen hebben een garage en een oprit voor twee auto’s. Overal op jouw erf ben je nauw verbonden met het landschap om je heen. De grootte van de kavels varieert tussen de 500 en 1100 m².

Landelijk karakter

In het ontworpen landschap komen landhuizen met een landelijk karakter. De huizen zijn geïnspireerd op boerenschuren met grote openingen in combinatie met rustieke en traditionele elementen. De uitstraling is landelijk, stoer, robuust en functioneel en de woningen hebben alle grote kappen. De 38 landhuizen zijn in harmonie met de omgeving en de natuur. Het beeldkwaliteitsplan bewaakt hiermee de ‘eenheid in verscheidenheid’ bij het bouwen van de woningen.

tekst suikerbiet en sushi

Infinity garden

Vanuit je woning heb je zicht op de diepe groene voortuinen en de vele doorkijkjes naar het achterliggende landschap en de naastgelegen groene gebieden. De tuinen van de woningen zijn direct verbonden met het landschap. Hierdoor ontstaat de 'infinity garden' met lange zichtlijnen vanuit je woning richting landschap en groen. Op karakteristieke plekken in het gebied worden monumentale bomen geplant. Er zijn nergens strakke en harde overgangen. Verder zorgen de zachte bermen en open verhardingen voor een goede waterinfiltratie.

Louisa's Weelde, wonen tussen Suikerbiet en Sushi

Contactpersonen Louisa's Weelde

André Attasio
Verkoopmanager

André Attasio