Variatie aan woningtypes

Als bewoner van Louisa’s Weelde houd je van de stad Dordrecht, maar wil je graag ‘buiten’ wonen middenin het polderlandschap grenzend aan de Dordtse Biesbosch. Je kiest voor Louisa's Weelde vanwege de ruime kavelopzet en de variatie aan woningtypes. De opzet van de woningen biedt voldoende ruimte voor individuele woonwensen zoals vides, grote woonkeukens, serres, etc.

Wonen op een erf, boomgaard of eiland?

Op deze locaties hebben we de volgende woningtypes;

  • dwarskapwoning
  • langskapwoning
  • schuurwoning
  • twee-onder-een-kapwoning

Materialen en detaillering

Het materiaalgebruik en de detaillering van de woningen moet passend zijn bij het omliggende landschap. Kunststofkozijnen zijn bijvoorbeeld niet toegestaan. Voor de daken van de woningen worden alleen natuurlijke materialen gebruikt. Dakramen en dakranden zijn geïntegreerd in het dakvlak. Zonnecollectoren en -panelen zijn geïntegreerd in het dakvlak. De gevels bestaan uit: metselwerk, hout en keimwerk.

tekst suikerbiet en sushi

Materialen en detaillering

Het materiaalgebruik en de detaillering van de woningen moet passend zijn bij het omliggende landschap. Kunststofkozijnen zijn bijvoorbeeld niet toegestaan. Voor de daken van de woningen worden alleen natuurlijke materialen gebruikt zoals keramische dakpannen, zink, hout, riet en leisteen. Dakramen en dakranden zijn geïntegreerd in het dakvlak. Zonnecollectoren en -panelen liggen verzinkt en dakopeningen zijn geïntegreerd in het dakvlak. Het metselwerk is zand-, oranje-, rood- of bruinkleurig en de gevels worden afgewerkt met leisteen, kalksteen of hardsteen.

Louisa's Weelde, wonen tussen Suikerbiet en Sushi

Contactpersonen Louisa's Weelde

André Attasio
Verkoopmanager

André Attasio