Bedaux De Brouwer Architecten gestart met ontwerp landhuizen

Geplaatst op 01-04-2020

Wilgenwende C.V. heeft onlangs de aannemer en architectenkeuze voor Louisa’s Weelde gemaakt. Slokker Bouwgroep en Bedaux De Brouwer Architecten gaat op drie erven 51 landhuizen ontwerpen en realiseren waaronder 41 vrijstaand en 10 twee-onder-één-kap. Nick Stallen, projectontwikkelaar van Louisa’s Weelde over deze keuze: “Op een ogenschijnlijk eenvoudige manier combineert Bedaux de Brouwer elementen die elders hun dienst al hebben bewezen, waardoor wij verwachten van Louisa’s Weelde een exclusief en onderscheidend woonmilieu te kunnen maken.”

Herkenbare signature
Bedaux de Brouwer is een architectenbureau met een herkenbare signatuur. In het werk van de architecten van dit bureau staat altijd een aantal thema’s centraal: vakmanschap, oog voor mens en omgeving en een tijdloze uitstraling. De planning is om de eerste schetsen van het ontwerp in de loop van het tweede kwartaal te kunnen toetsen aan de woonwensen. Als je je hebt ingeschreven voor deze nieuwsbrief, ontvang je binnenkort een uitnodiging voor Louisa’s Weelde workshops.

Voortgang ontwikkeling
Je vraagt je wellicht af wat het coronavirus betekent voor de voortgang van Louisa’s Weelde. De teamleden van Wilgenwende CV die verantwoordelijk zijn voor ontwikkeling en verkoop, werken door, zij het dat wij dit allemaal vanuit huis doen. Daarbij maken wij veel gebruik van telefoon, e-mail en Skype waardoor op dit vlak geen sprake is van vertraging. Wij zijn via alle reguliere kanalen bereikbaar voor vragen. Ook wordt nauwlettend gekeken naar de adviezen van het RIVM.

  • Bedaux De Brouwer Architecten gestart met ontwerp landhuizen

Louisa's Weelde, wonen tussen Suikerbiet en Sushi

Contactpersonen Louisa's Weelde

André Attasio
Verkoopmanager

André Attasio